Hotelbeveiliging

hotelEagle Security® beveiliging en bewaking is gespecialiseerd in Hotelbeveiliging/Hotelbewaking. Wij leveren goed opgeleide receptionisten, portiers, beveiligers met de nodige hoeveelheid ervaring om in deze specifieke branche te kunnen werken.

De beveiligingsbeambten van Eagle Security® beveiliging en bewaking hebben naast hun standaard diploma (Algemene beveiligingsmedewerker) intern de cursus Hotel Beveiliging gevolgd. Bij deze cursus wordt veel aandacht besteed aan klantvriendelijk optreden, hospitaliteit, en het omgaan met veeleisende internationale gasten.Tevens zijn de beveiligingsbeambten van Eagle Security® beveiliging en bewaking gespecialiseerd in alle vormen van dienstverlening zoals: receptie werkzaamheden, brandpreventie, surveillance ronden, observatie in de lobby.

Naast de communicatieve taal Nederlands beheersen de hotel beveiligers van Eagle Security® de Engelse taal in woord en geschrift, en spreken zij veelal Duits en/of Frans. Zij voeren hun werkzaamheden uit in een representatief uniform.