Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging door Eagle Security® Beveiliging en Bewaking

Bij beurzen, evenementen, tentoonstellingen, voetbalwedstrijden en dergelijke is er vaak een grote behoefte aan verhoogde veiligheid en bewaking. Ook daar bieden de diensten van Eagle Security® beveiliging en bewaking een oplossing.

Bij de organisatie van een evenement komt heel wat kijken. Je moet een doelstelling bepalen en een doelgroep definiëren, een locatie kiezen en een uitnodigingstraject plannen, een boodschap formuleren in verschillende communicatiedragers, noem maar op. Zelfs wanneer u al die zaken onder controle hebt, staat of valt alles uiteindelijk met de mensen die het allemaal moeten waarmaken. “Die mensen, dat is ons belangrijkste kapitaal en uw beste garantie op een vlot verloop van uw evenement”.

Onze evenementenbeveiligers/concertbeveiligers hebben, ruime ervaring in het beveiligen van evenementen. De aard van het evenement bepaalt wat de beste aanpak is. Daarom praten we met u over het programma, het profiel van de bezoekers, de locatie en andere zaken. Op basis daarvan stellen we vast hoeveel mensen nodig zijn, om de veiligheid vóór, tijdens en na afloop van het evenement in voldoende mate te garanderen.

Bij een concert van een populaire artiest, kiezen we een andere omvang en indeling van de beveiligingsteams dan bij een groot zakelijk ontvangst. Ook wat betreft de kleding bepaalt het evenement wat gedragen wordt; driedelig, smoking/gala of casual.

Bij grote evenementen verzorgen we ook de detectiepoorten en andere veiligheidssystemen. Onze mensen staan onopvallend met elkaar in contact, zodat we snel kunnen optreden.

Attent, alert en onopvallend. Zo is onze benadering bij het beveiligen van personen het beste te omschrijven. De mensen die we inzetten om artiesten, leden van raden van bestuur, directeuren en andere vips te begeleiden, zijn specialisten.
Ze verliezen de man, de vrouw of de groep die aan hen is toevertrouwd, geen moment uit het oog zonder onnodig op de voorgrond te treden.

 
 
Naast de groep evenementenbeveiligers en concertbeveiligers beschikken wij over beveiligingsbeambten (Persoonsbeveiligers), die getraind zijn in artiestenbeveiliging en/ of begeleiding. Deze zullen veelal in ‘burgerkleding’ opereren en kunnen, indien gewenst, de artiest(en) gedurende langere periode begeleiden. Management functies kunnen dan gedeeltelijk worden overgenomen, d.w.z. het boeken van hotelaccommodaties, huurauto’s, en andere voorkomende zaken. Eagle dienstverlening in Services en Veiligheid heeft ook een Limousine Service die hierop perfect aansluit. Onze beveiligingsbeambten spreken Nederlands, Engels, maar veelal ook Duits en/of Frans.