Collectieve surveillance

Het systeem van collectieve surveillance en alarmopvolging in een beperkt gebied is zeer succesvol. Ook voor bedrijven, particulieren en instellingen die niet gevestigd zijn op een bedrijventerrein, is dit systeem zeer aantrekkelijk!

Bij collectieve surveillance houden onze surveillanten uw hele bedrijventerrein goed in de gaten. De surveillanten rijden op afgesproken tijdstippen over uw bedrijventerrein. Ze inspecteren alle bedrijven die zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging.

De permanente surveillance biedt extra voordelen. Doordat de surveillance wordt uitgevoerd binnen een bepaald gebied, staan de daarin aangesloten bedrijven en/of woningen bijna onder permanent toezicht. Hoe meer bedrijven/woningen in een bepaald gebied meedoen, hoe lager de vaste kosten voor beveiliging.

Wordt de surveillant van Eagle Security® tijdens de dienstverrichtingen geconfronteerd met een verdachte of bijzondere omstandigheden, dan schakelt deze direct de plaatselijke politie in.

Indien gewenst kan Eagle Security® ook permanent aanwezig zijn op de bedrijventerreinen. We geven u graag een persoonlijk advies.

Uw voordelen:
• Lage kosten
• Snelle alarmopvolging door regionale aanwezigheid
• Permanente en zichtbare aanwezigheid van surveillanten
• Hogere pakkans